Hakkari'deki basketbol maçında polisler, rakip sporculara ve seyircilere saldırdı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün karşılaştığı basketbol maçında, oyundan atılan 2 polisin hakeme saldırdı. Kavgada, rakip takım ve seyirciler de darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

HAKKARİ - Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda düzenlenen kurumlar arası basketbol turnuvasında karşı karşıya gelen Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri arasında kavga çıktı.

İddiaya göre maçın son 58'inc, saniyesinde 10 farkla yenik olan Emniyet Müdürlüğü oyuncularından 2 polis memuru tribünlerden Milli Eğitim Müdürlüğü lehine tezahürat yapan seyircilere parmak sallayıp üzerlerine yürüdü.

Bunun üzerine hakem, 2 oyuncuyu teknik faul nedeniyle oyundan attı. Duruma tepki gösteren 2 polis oyuncu bu defa hakeme saldırdı. Araya giren Milli Eğitim Müdürlüğü personeline de saldıran polisler oyuncuları darp etti.

Tribündeki seyircilerde olaya tepkilerini arttırınca tribünün arka tarafında duran çevik kuvvette seyircileri darp etmeye başladı.

Kavganın dışarıya taşmasıyla bölgeye çok sayıda zırhı araç sevk edilirken, polisin sporcuları ve seyircileri darp etmesi tepkilere neden oldu. (DUVAR)