Hakan Özbek'in ilk romanı 'Kısa Yol, Uzun Hikaye' yayınlandı

Hakan Özbek'in günümüz insanının çektiği sıkıntıları ve kaçış arayışını işlediği romanı 'Uzun Yol, Kısa Hikaye', Herdem Kitap'tan çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hakan Özbek’in ilk romanı 'Uzun Yol, Kısa Hikaye', Herdem Kitap tarafından yayımlandı. Kitap, hayal ve gerçeklik arasına sıkışan ve bir kaçış arayan günümüz insanının sistemin dışına çıkma mücadelesini anlatıyor.

Uzun Yol, Kısa Hikaye, Hakan Özbek, 182 syf., Herdem Kitap, 2023.
 

'Uzun Yol, Kısa Hikaye'de kentin kalabalığında sıkışan, kendi yalnızlığına sığınan, insanlarla konuşmaktansa kendi kendine söylenen hikayesini yalın bir dille anlatan Özbek, kitabın baş kahramanı Samet’i  modern zaman Don Quijote'una benzetiyor.

'HAKAN ÖZBEK KİMDİR?'

1989 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Gazetecilik alanında lisans, Beykent Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kısa bir süre dijital reklam alanında çalıştıktan sonra çeşitli dijital haber platformlarında editör ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Kültür sanat platformu Dada Kitap'ın kurucusu olan Hakan Özbek, Ekonomi gazetesinde ise editör olarak görev yapıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)