Hagi'den 'Hagi mi Alex mi' sorusuna yanıt: Ben tarihi sahanın içinde yazdım

Farul Constanta teknik direktörü Gheorghe Hagi, Alex'le kıyaslanması üzerine "Bu konularda konuşmayı başka insanlara bırakıyorum" dedi, Morutan ve Cicildau'ya tavsiye verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın sembol isimlerinden Gheorghe Hagi, kendisinin Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza ile kıyaslanmasıyla ilgili bir soru üzerine "Benim cevap vereceğim bir soru değil. Ben kendimi sahada ispat ettim. Ben tarihi sahanın içinde yazdım. Bu konularda konuşmayı başka insanlara bırakıyorum" dedi.

Hagi, teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya ekibi Farul Constanta'nın Galatasaray ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığı maçın ardından soruları yanıtladı. Hagi ekibinin 3-1 kazandığı hazırlık maçıyla ilgili "Bizimle hazırlık maçı oynadıkları için hocama (Fatih Terim) teşekkür ederim. Galatasaray'ın başında çok önemli bir insan var. O ne yapılacağını biliyor. Galatasaray, en büyük başarılarını Fatih Terim ile kazandı. Biz ise takımı yeni oluşturuyoruz, henüz yolun başındayız. Tecrübe kazanmamız için iyi bir maç oldu. Öğreneceğimiz çok şey var. İki takım için de iyi bir maç oldu. Evime döndüğüm için çok mutluyum" diye konuştu.

Galatasaray'ın transfer ettiği iki Romanyalı futbolcu Morutan ve Cicaldau ile ilgili de konuşan Hagi, "Rumen futbolcuların çok çalışması gerekiyor. Adaptasyon sağlamaları lazım. Oynadıkları maçlarda Galatasaray'da olmayı hak ettiklerini gösterdiler. Zamana ihtiyaçları var" ifadelerini kullandı. Hagi transferlerde rolü olmadığını söyledi ve kendisinin Morutan ile kıyaslanmasıyla ilgili bir soruyu da yanıtladı. Hagi "Öyle bir karşılaştırmanın yapılmaması gerekiyor. O genç ve yetenekli bir futbolcu. Sabır biraz. Zaman lazım. Yavaş yavaş kendisini ispat edecek" dedi. (AA)