Hagi'den Barcelona-Galatasaray tahmini: Favori Barcelona

Teknik direktör Gheorge Hagi, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona-Galatasaray maçında favorinin ev sahibi ekip olduğunu söyledi, "İki ekip de geçiş sürecinde" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hem Galatasaray hem de Barcelona forması giyen eski futbolcu Gheorghe Hagi, yarın oynanacak maçta Barcelona'nın favori olduğunu söyledi.

'XAVI'YE ZAMAN VERİLMELİ'

NTVSpor'un haberine göre, İspanyol gazetesi Marca'ya röportaj veren Rumen teknik adam, "Her iki kulüp de geçiş sürecinde olmasına rağmen Barcelona açıkçası daha iyi bir takım. Xavi ile toparladılar ve açık ara maçın favorisi" dedi. Galatasaray'da beğendiği futbolcuları "Stoper Marcao ve Mısırlı forvet Mohamed'i beğeniyorum. Ancak hepsinden öte Kerem Aktürkoğlu hızlı, çok yönlü ve uluslararası bir oyuncu. Ayrıca iki iyi Rumen futbolcuya sahipler: Cicaldau ve Morutan" diyerek açıklayan Hagi, teknik direktör olarak Barcelona'ya karşı takımınızı nasıl hazırlarsınız sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Barcelona'ya karşı topla nasıl oynanacağını bilmek zorundasınız. Agresif davranıp sonra saldırmanız gerek. Maçı gol atmadan kazanamazsın." 

Barcelona'nın Lionel Messi'den sonra zorlandığını kaydeden Hagi,, "Barcelona Messi'nin ayrılışından sonra çok zorlandı. Bu yüzden Xavi'ye zaman verilmeli. Xavi'nin mantalitesi çok doğru" dedi.

Barcelona ile Galatasaray, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek. (HABER MERKEZİ)