Hadi Özışık, 'Ben nargile içmem, iftira atma' demiş

Sedat Peker videosunda nargile içen Hadi Özışık, geçen hafta Barış Yarkadaş'ın "Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım" sözlerini "Ben nargile içmem, iftira atma" diye tepki göstermiş.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığını iddia ettiği Hadi Özışık'la ilgili videosunun yankıları sürerken, eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş ile Özışık arasında geçmişte yaşanan nargile tartışması da gündem oldu.

İki ismin TV100 kanalında katıldığı programda gazeteci Barış Yarkadaş, Hadi Özışık’a "Senin dün gece nerede nargile içtiğini de anlatırım ben” diyor. Özışık ise Yarkadaş’ın sözlerine "Ben nargile içmem, iftira atma" diyerek karşılık veriyor.

NEREDE NARGİLE İÇİYOR?

Peker ile görüşmesinde Hadi Özışık'ın pandemi yasaklarına karşın bir mekanda nargile içiyor olması da sosyal medyada "Yasaklara rağmen açık olan mekan neresi?" sorularına yol açtı.

ozisik
Hadi Özışık'ın arkasındaki resim ve siyah kare şeklindeki noktanın, Ataşehir'deki Social Lounge&Bakery adlı mekanda bulunduğu tespit edildi.

 

Görüntülerden ve Özışık'ın arkasındaki resimden yola çıkan kullanıcılar buranın Ataşehir'deki Social Lounge & Bakery olduğunu yazdı.

'ÖZEL İNSANLARA KAHVEHANELER Mİ AÇILIYOR?'

Bu arada Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere “Mekan açtırıp sosyal medyada paylaşan insanları görüyoruz. Bizim kahvehaneler kapalı da özel insanlara kahvehaneler açılıp da nargile mi içiliyor? Kahvehaneler zaten kapalı. Neden nargile içilip de hava atılıyor” yorumunu yaptı. (HABER MERKEZİ)