'Gürültü yapıyorsunuz' diye satırla kapıya dayandı

İstanbul Kartal'da İlginç Cihan B, satırla komşusu Nermin G'nin kapısına dayandı. Kapıyı satırla vurarak açmaya çalışan şüpheli gözaltına alındı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kartal'da Uğurmumcu Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi'ndeki bir sitede salı günü İlginç Cihan B. isimli bir kişi, aynı binada alt katında oturan komşusu Nermin G'nin kapısına gitti. Nermin G. kapıya vuran adama kapıyı açtı. O sırada İlginç Cihan B. elindeki satırla Nermin G'nin üzerine yürüdü. Kendini içeri atan kadın kapıyı ise kapattı. Ancak İlginç Cihan B, kapıdan ayrılmadı ve satırla kapıyı açmaya çalıştı. İlginç Cihan B. dakikalarca elinde satırla kapıda beklerken Nermin Gümrükçü ise eşini arayarak durumu anlattı.

DHA'nın haberine göre eşinin telefonu üzerine eve gelen Murat G, kapıda ve kapının önündeki bulaşık makinesinde çizikler olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelinin daha önce de annesini yaraladığını tespit etti. Yapılan çalışmalarda şüphelinin daha önce Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirlendi. Ekipler şüpheliyi yakalamak için adresine gittiklerinde defalarca kapıyı çalmalarına rağmen kapı açılmadı. İçeride olduğu tespit edilen şüphelinin yakalanması için savcılık kararıyla çilingir yardımıyla eve giren polis, İlginç Cihan B'yi gözaltına aldı. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

'ÖLDÜRECEĞİM SENİ' DİYOR

Nermin G, “15 yıldır ben bu şahısla uğraşıyorum. Sürekli beni taciz ediyor. Satır alıp kapıma geliyor. Beni tehdit ediyor. 'Öldüreceğim seni' diyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı. En son kamera koydum. Ve bunu kanıtladım kamerayla beraber. Polise şikayette bulunuyordum. Hiçbir şey yapamayız diyordu. Böyle çaresiz kalınca gizli kamerayla beraber bu şahsı yakalattım" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)