Güney Afrika takımı Clarewood JPM FC, ismini Cape Town Antalyaspor olarak değiştirdi

Güney Afrika kulübü Clarewood JPM FC, Antalyaspor'la imzaladığı anlaşmanın ardından ismini "Cape Town Antalyaspor" olarak değiştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalyaspor, Güney Afrika'nın Clarewood JPM FC Kulübü'yle isim anlaşması imzaladı. Kulüp artık "Cape Town Antalyaspor" adını kullanacak.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, "Antalyaspor'umuzun tarihinde bir ilk gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı camianın artık Güney Afrika'da da Antalyaspor isim ve logosu ile yeşil sahalarda mücadele edecek bir takımı oldu" denildi.

Açıklamaya göre, Clarewood JPM FC Kulübü Başkanı Justin Paulsen, eşi Chanae Paulsen, teknik danışmanı Bevan Dicks ve genel menajer Bevan Franch, anlaşma için Antalya'ya geldi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelen Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ve Clarewood JPM FC Kulübü Başkanı Justin Paulsen, isim değişikliği anlaşmasına imza attı.

"Başkanımız Av. Aziz Çetin ve Clarewood JPM FC Başkanı Justin Paulsen, imzaladıkları protokol ile iki kulübün işbirliğini başlatmış oldular" denilen açıklamada, "İmzalanan protokoldeki anlaşmaya uyarınca Clarewood JPM FC kulübü, ismini Cape Town Antalyaspor olarak değiştirdi. Clarewood JPM FC Kulübü, logosunda da yeni ismine uygun olarak değişikliğe gitti" ifadelerine yer verildi.

Clarewood JPM FC kurmayları, Yeşilbayır'daki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri ve şehir merkezindeki Hasan Subaşı Tesisleri ile Corendon Airlines Park Stadı'nı gezdi. Aziz Çetin, konuklarına Antalyaspor'un tarihi, profesyonel futbol dışındaki sportif branşları, faaliyetleri ve tesisleri hakkında bilgi verdi. (HABER MERKEZİ)