Mansur Yavaş'tan Mad Max'li Polatlı mesajı

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki toz fırtınası, Mansur Yavaş'a Mad Max filmini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dün öğlen saatlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde büyük bir toz fırtınası meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmadı ancak 6 kişi  yaralandı.

Toz fırtınası, sosyal medyada da gündem oldu. Birçok insanın hayatında ilk kez şahit olduğu doğa olayı, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Fırtınanın, bölgenin uzun süre yağış almamasından dolayı gerçekleştiği kaydedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da, fırtına ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımında pozitif bir mesaj veren Yavaş, belediye binasında yaşayan kadrolu kedi Khaleesi ile Mad Max filmine göndermede bulundu.

Gelecekte geçen Mad Max distopik serisinde, dünyadaki yaşamın çoğu sona ererken az sayıda insanın kullandığı otomobil, motosiklet ve kamyonlar kurak dünyada oluştuğu toz bulutları oluşturarak ilerliyorlardı.

Yavaş da fırtınayı filmdeki toz bulutuyla ilişkilendirerek şu paylaşımda bulundu:

"Bugün zor bir gün geçirdik. Çok şükür ki güzel Ankara'mızda can ve mal kaybı yaşanmadı. Güzel kızım @06khaleesi ile Mad Max'i bir kez daha izleyebiliriz sanırım?"

Yavaş'ın bu paylaşımına Twitter kullanıcıları da çok sayıda yanıt verdi. Yanıtlardan biri ise Yavaş'ın filmi birlikte izleyebiliriz dediği kedisinden geldi:

Diğer yanıtlardan bazıları ise şöyle oldu: