AK Partili Demirbağ: Kanlarında ihanet-19 virüsü var

Elazığlıların Twitter'da başlattığı #SahipsizElazığ etiketine tepki gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Covid-19 değil; ihanet 19 virüsü var onların kanlarında" dedi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise Demirbağ'ı eleştirerek, "Elazığlılar’ın kanında Atatürkçülük, milliyetçilik, devletçilik ve gönül adamlığı vardır" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Twitter'da açılan #SahipsizElazığ etiketine karşı, "Kampanyayı başlatanların kan tahlilini yaptırmak lazım. Covid-19 değil; ihanet 19 virüsü var onların kanlarında" ifadelerini kullandı. Elazığ'ın yerel televizyonu Kanal Fırat'a katılan Demirbağ, Elazığ depremi ve korona virüsü salgını nedeniyle başlatılan etikete tepki gösterdi.

Demirbağ, "Türkiye’nin tabi ki sahibi var. Türkiye'nin sahibi Allah'tan sonra Tayyip Erdoğan var, biz varız. Haşa biz demekten dahi utanıyorum. Sahibi Allah'dır, Tayyip Erdoğan'dır, devlettir. Devlet adına da payımıza düştüğü kadar da bizlerin Elazığ'ın sahibi.

‘Elazığ'ın sahibi yok’ diyenlerin sahibi yok. Gitsin kan tahlilini yaptırsınlar. O kadar ucuz değil, araştıracak. Gafletten gelmiş paylaşmışsa bir şey demiyorum. Kampanyayı başlatanların kan tahlilini yaptırmak lazım. Covid-19 değil; ihanet 19 virüsü var onların kanlarında" sözlerinin ardından seçimlere değindi.

Milletvekili, "Seçimden 3 ay sonra başladılar 'Elazığ'ın sahibi yok' diye. Sen seçiyorsun, seçme o zaman" dedi.

'ELAZIĞLILARIN KANINDA ATATÜRKÇÜLÜK VAR'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise Twitter üzerinden Demirbağ'ı eleştirdi. Erol, "Zülfü Bey’i muhatap almak istemezdim ama Elazığlılar adına cevap vermem lazım. Bak Zülfü Bey, Elazığlılar’ın kanında Atatürkçülük, milliyetçilik, devletçilik ve gönül adamlığı vardır. Önemli olan milletvekili olmak değil; Elazığ’a layık adam gibi adam olmaktır!" diyerek #SahipsizElazığ etiketini kullandı. (HABER MERKEZİ)