'Didim Belediye Başkanı tutuklandı' haberi kaldırıldı

Sabah gazetesinin yaptığı, Hürriyet ve Posta gibi gazetelerinde yer verdiği, "Didim Belediye Başkanı tutuklandı" şeklindeki haber asılsız çıktı. Başkan Atabay, "Bu suçtur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın bir kadına cinsel saldırıda bulunmak suçlamasıyla bugün Sabah gazetesinde yayınlanan ve Hürriyet ve Posta gibi gazetelerin internet sitelerinde de yer verilen haber kısa süre sonra yayından kaldırıldı.

Sabah gazetesinde Nazif Karaman imzasıyla yayınlanan haber metninde Atabay'ın tutuklandığı net bir şekilde ifade edildi. Ahmet Deniz Atabay konuyla ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada, bu haberin de cinsel saldırı suçlaması ile ilgili olanlar gibi gerçeği yansıtmadığını söyledi. Atabay, "Bazı gazetelerden yayınlanan tutuklandığıma dair haberler, aynı gazetelerin hakkımda yapmış olduğu diğer haberler gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Şu ana kadar şahsım adına suç duyurusunda bulunulmamıştır. Yalan haberlerle kamuoyunu yanıltmak suç unsurudur.Görevimin başındayım" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da sosyal medya hesabından açıklamada, "Didim Bld Bşk. Deniz Atabay’a yönelik rant çetelerinin yaptığı kirli operasyona çanak tutan havuz medyasına karşı Başkanımız dimdik ayaktadır, görevinin başındadır. Çöp habercilikle yürütülen algılara prim vermeyeceğiz. Başkanımız hizmetine devam etmektedir, layıkıyla da edecektir!" mesajını paylaştı.

Atabay hakkında hükümete yakın medya organlarında bir süredir üç yıl önce bir kadına uyuşturucu vererek cinsel saldırıda bulunduğu ancak kadının ailesinin dağılmasından korkutuğu için şikayette bulunmadığı yönünde haberler yayınlanıyordu. (HABER MERKEZİ)

Yayından kaldırılan haberler.