Ankara Valiliği çalışma saatlerini değiştirdi

Ankara Valiliği, korona virüsü tedbirleri kapsamında insan yoğunluğunun azaltılması ve salgının bulaş hızının kontrol altına alınması için kuruma bağlı birimlerin çalışma saatlerini değiştirdi. Buna göre, mesai saatleri 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00 arasında dört farklı şekilde uygulanacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Korona virüsü salgınının büyük sayılara ulaştığı başkentte mesai saatlerine düzenleme geldi. Cumhurbaşkanlığı Genelgesi’yle korona virüsüne yönelik tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerine geçilmesinin ardından Ankara Valiliği de kuruma bağlı birimlerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.

VALİLİĞE BAĞLI BİRİMLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Covid-19 salgının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla kamu çalışanlarına yönelik ilave tedbirleri içeren 26 Ağustos tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu- kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinin uygulanabileceği esası getirilmişti. Bu kapsamda valiliğimize bağlı kurumların çalışma saatlerinde bazı değişikliklere gidildi. Değişiklikle Kontrollü Sosyal Hayat çerçevesinde insan yoğunluğunun azaltılması ve böylece salgının bulaş hızının kontrol altına alınması hedeflendi” denildi.

Karara göre, ilgili kurumların mesai saatleri 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00 arasında dört farklı şekilde uygulanacak. Mesai saatlerinde değişiklik yapılan kurumlar ve çalışma saatlerine buradan ulaşabilirsiniz. (DUVAR)

Etiketler valilik Ankara mesai saat