Jokey Halis Karataş bindiği atı yumrukladı

Jokey Halis Karataş, bugün koşulan yarışlarda bindiği ata yumruk attı. Karataş, ata şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada tepki çekince "Verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jokey Halis Karataş, bugün İstanbul'da koşulan yarışlarda bindiği 'Arts Man' isimli atına yumruk attı. Atına şiddet uyguladığı görüntülerin tepki çekmesi üzerine Karataş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başta atından daha sonra yarışseverler ile hayvanseverlerden özür diledi ve bir daha böyle bir şeyin yaşanmayacağının sözünü verdi.

Jokey Karataş'ın açıklaması şöyle:

"İstanbul’da bugün bindiğim ve son dönemde birlikte güzel birinciliklere imza attığım Arts Man ile aramda yaşananlar tüm yarışseverleri ve hayvanseveleri olduğu gibi beni de çok üzdü. Starta girerken huysuzluk yaparak diz kapağımı neredeyse kırılacak duruma getirmesi sonrasında can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil.

Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum." (ANKA)