Melih Gökçek: Kel kafa çıldıracak

Melih Gökçek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a övgü tweetinde "Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi" ifadesini kullandı. Sosyal medyada, kimden bahsettiğine yönelik yorumlar yapılınca Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u kastettiğini öne sürdü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin de övgü tweeti attı. Engin Özkoç ise sosyal medya hesabından Gökçek'e yönelik "Dinazor terbiyecisi" ve "Klavye siyasetçisi" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talebiyle 28 Ekim 2017'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden gündemde kalmaya çalışıyor.

Gökçek dün de tartışmaya neden olan bir tweet attı. Karadeniz'de bulunduğu açıklanan doğal gaz rezerviyle bir haberi paylaşarak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı öven Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Ya Berat bakanım, dur hele, adamları iyice kudurtacan....

Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi..."

Bu tweetin altındaki yorumlarda ise Gökçek'in 'kel kafa' ifadesiyle kimi kastettiği sorularak, tahminde bulunuldu.

Gökçek gelen yorumlar üzerine ikinci bir tweet atarak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan bahsettiğini öne sürdü.

Gökçek 'kel kafa' ifadesine ilişkin tartışmalar üzerine bir süre sonra da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya övgü tweeti attı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise sosyal medya hesabından Melih Gökçek'e cevap verdi. Özkoç paylaşımında, Gökçek döneminde Ankara’ya yapılan dinazor heykellerini işaret ederek, “Dinazor terbiyecisine söyleyin: Sende bu korku, bende bu doğruluk varken biz bir araya gelemeyiz. Klavye siyasetçileri başka kapıya” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)