Bakan Süleyman Soylu: Tıbbın kitabını yazdık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da konuştu: Tıbbın kitabını yazmış medeniyetiz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da özel hastane açılışına katıldı. Soylu, "Bugün burada hakikaten bizim medeniyetimizin esas itibarıyla önemli bir anlayışının açılışındayız. Eğer bir cümleyle ifade etmek gerekirse biz tıbbın kitabını yazmış bir medeniyetiz. Okullarda İbn-i Sina okutulurken hepimiz gurur duyarız ve hala bütün dünyaya İbn-i Sina'yı ve onun yaptıklarını ve onun bize bıraktıklarını bir onur vesilesi olarak ifade ederiz" diye konuştu.

'ŞEHİR HASTANESİNE BAŞLAYAMADIK'

Soylu, "Trabzon'da Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayladığı, söylediği sözlerden bir tek şehir hastanesi ile ilgili işe başlayamadık. Onun da ihalesi yapılmıştı değil mi, sonradan beklemede. inşallah şehir hastanesi de tamamlandığı zaman Trabzon bu konuda sağlık yatırımı içerisinde tam dört dörtlük diyebileceğimiz bir anlayışı buluşturmuş olacak" dedi.

Açılışa, Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, başhekim İsmail Hakkı Ocak katıldı. (HABER MERKEZİ)