Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tutuklandı

Adana'da kardeşi ve annesini öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Altuğ Polat ile İkbal Polat'ın cenazeleri Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın öldürdüğü avukat erkek kardeşi Altuğ Polat ile annesi İkbal Polat'ın cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Avukat Altuğ Polat'ın cenazesi, tören için Adana Adliyesi önüne getirildi. Adana Baro Başkanı Veli Küçük, özgeçmişi okunan ve tabutunun üzerine avukat cübbesi bırakılan Altuğ Polat için düzenlenen törende, meslektaşlarının, baronun tiyatro topluluğunda da bulunduğunu, birçok oyunda rol aldığını söyledi.

Altuğ Polat'ın renkli ve neşeli bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Küçük, "Ruhunda, yapısında sanat aşkı vardı. Onu çok özleyeceğiz, hiç unutmayacağız. İsminin ölümsüzleşmesi noktasında baromuzun gereğini yapacağını da şimdiden ifade etmek isterim. Bu kayıp bizler için çok büyük şok oldu. Üzüntümüzü uzun zaman üzerimizden atamayacağız" ifadesini kullandı.

Törenin ardından Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat'ın cenazeleri, Tarsus'a getirildi. Kılınan namazın ardından anne ve oğlunun cenazesi, Hacıhamzalı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan emniyetteki işlemleri tamamlanan Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan Tolga P. tutuklandı.

Adana'da, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, ailesinin merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinde, dün kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı tabancayla ateşe ederek öldürmüş ve kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı. (AA)

Vali yardımcısı annesini ve kardeşini öldürdüVali yardımcısı annesini ve kardeşini öldürdü