Melih Gökçek kendi kurduğu birimi Mansur Yavaş’ın kurduğunu iddia etti

Melih Gökçek, kendi döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Sosyal Medya Daire Başkanlığı’nı Mansur Yavaş’ın kurduğunu iddia etti. Gökçek’in, “Bende Sosyal Medya Daire Başkanlığı diye bir birim yoktu” dediği birimin 9 Şubat 2017’de kurulduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, belediye bünyesinde kendi döneminde kurulan Sosyal Medya Daire Başkanlığı’nı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kurduğunu iddia etti.

Bir sosyal medya kullanıcısının “Melih bey, meraktan soruyorum. Sizin döneminizde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Sosyal Medya Daire Başkanlığı diye bir birim var mıydı? Yoksa bunu Mansur Yavaş mı oluşturdu? Basın Yayın Daire Başkanlığı varken bu daire başkanlığı niye kuruldu? Bu başkanlık ne iş yapar. Maliyeti Nedir?” sorusuna yanıt veren Gökçek, “Bende Sosyal Medya Daire Başkanlığı diye bir birim yoktu. Eğer şimdi böyle bir daire varsa Mansur Yavaş oluşturmuştur. Eğer böyle bir daire varsa tek görevi benim tweetleri takip edip altına sıfır takipçili cevap yazan kişilere imkan vermesidir” ifadelerini kullandı.

Gökçek’in “Bende Sosyal Medya Daire Başkanlığı diye bir birim yoktu” ifadelerini kullandığı Sosyal Medya Dairesi Başkanlığı’nın kurulma kararının 9 Şubat 2017 tarihli Ankara Büyükşehir Meclisi’nde alındığı ortaya çıktı.