Anne-oğlun cesedi kuyuda bulundu

İstanbul'dan Kars'a giden Figen Karadağ ile oğlu Mert Karadağ'ın cesedi su kuyusunda bulundu. İki kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ev almak için İstanbul'dan Kars'a giden anne ve oğlunun cesedi su kuyusunda bulundu. Figen Karadağ ile oğlu Mert Karadağ'ın ateşli silahla öldürülüp kuyuya atıldığı belirlendi.

Kars'a gelerek yaklaşık 10 gün önce Şehitler Mahallesi'nde ev bakan Figen Karadağ ile oğlu Mert Karadağ'dan 10 Temmuz gününden sonra bir daha haber alınamadı. Arama çalışmalarında sulama kanalı yanındaki kuyuda iki kişinin cesedi bulundu. İnceleme sonucu kuyudaki cesetlerin, kayıp Figen ve Mert Karadağ'a ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Sorgusunda cinayeti işlediğini söyleyen gözaltındaki M.S.'nin olaydan önce anne ve oğluyla ev alışverişi yapmak üzere Tapu İl Müdürlüğü'ne gittiği belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü açıklama yaparak, "Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma neticesinde konu ile ilgili M.S. (29) ve A.S. (29) gözaltına alınmış ve olay aydınlatılmıştır. Figan Karadağ ve Mert Karadağ'ın av tüfeği ile öldürüldüğü tespit edilerek olayda kullanılan av tüfeği ele geçirilmiştir. Yapılan yer gösterme neticesinde cesetlerin bir su kuyusuna atıldığı tespit edilmiş, gerekli otopsi işlemleri için adli tıp birimine gönderilmiştir" ifadelerini kullandı. (AA)

Etiketler anne Kars ceset