Birçok rütbeli polisin yeri değişti

Valilik emniyette atamalar yapıldığını duyurdu: İstanbul Emniyeti'nde 51 polis il dışına gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Emniyeti'nde 51 rütbeli polis il dışına gönderildi, 10 rütbeli polis İstanbul'a atandı. 113 rütbelinin ise İstanbul içindeki yerleri değiştirildi, yeni görev yerleri belli oldu.

İstanbul Valiliği, atamaların İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 2020 yılı genel atamaları çerçevesinde yapıldığını açıkladı. İstanbul Valiliği açıklaması şöyle:

"İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 2020 yılı genel atamalarında İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzde görevli 51 rütbeli personel doğu ve batı illeri atamasına tabi olmuştur. İlimizin huzur ve asayişine verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İl dışından 10 rütbeli personelin ilimize ataması ve il içinde 33 personelin de yeni rütbe alması sebebiyle, 19 İl Emniyet Müdür yardımcısı, 22 ilçe müdürü ve 39 Şube Müdürünün yer değişikliği yapılmıştır. İlimizin huzur ve güvenliğinin en üst düzeye çıkarılması konusunda büyük gayret ve özveriyle görev yapacağına yürekten inandığımız, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün personelimize üstün başarılar diliyoruz. İstanbul’umuza ve Emniyet Teşkilatımıza hayırlı olsun."

(HABER MERKEZİ)