AK Partili başkandan jakuzi videosu için suç duyurusu

Jakuzideyken, "Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin" dediği görüntüler sosyal medyaya düşen Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, videoyu bir arkadaş grubunda paylaştığını belirterek yayanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'ın jakuzi keyfi sosyal medyaya düştü, "Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin" sözleri tepki çekti.

Saraç'ın arkadaş grubuna attığını açıkladığı ve jakuzide iken, "Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif edeceğim de..." dediği görüntüler sosyal medyaya düştü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GELDİ

"Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun" yorumları üzerine Saraç, Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’e açıklama yaptı. "Arkadaş grubuna attığım bir görüntüydü. Oradan yaymışlar. Esprili bir şeydi. Allah’ın dediği olur" diyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç'a sosyal medyada, "Sen o fakirler sayesinde o koltukta oturuyorsun", "Dua et size oy verenler uyanmasın", "20 yıl sonra AKP neydi deyince bunlar gelecek akla" gibi mesajlar geldi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Şanlıurfa yerel basınına olayla ilgili yansıyan haberlerde AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ün Saraç'ı arayarak görüştüğü yazdı. Görüntülerin iki yıl önce çekildiği belirtilirken Saraç videonun bu şekilde gündeme gelmesinin ardından yayılmasını sağlayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. (HABER MERKEZİ)