Dr. Serdar Savaş: Cumhurbaşkanı adayıyım

Korona virüs salgınının ardından katıldığı programlarda Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı'na karşı yönelttiği eleştirilerle gündeme gelen Dr. Serdar Savaş Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Youtube kanalında yaptığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu söyleyen Dr. Serdar Savaş, partiler üstü bir hareket olduklarını belirterek "Biz Hz. Muhammed'in ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığını yapacağız. Halkımızdan başka kimseye güvenmeyeceğiz" dedi.

Adaylığını açıklayacağı videodan önce 'Yetti Gari' etiketiyle bir de davet videosu yayınlayan Serdar Savaş, 'Yüzüklerin Efendisi'ne gönderme yaparak “Her birimiz bir Gandalf olacağız” demişti. Serdar Savaş, adaylığını açıkladıktan sonra Youtube'da yayın yapan Bizim TV'ye konuk oldu. Özellikle Z kuşağını politize etmek istediğini söyleyen Serdar Savaş, AK Parti'yi karşı devrim zihniyetinde olmakla suçladı. CHP'ye "Sadece iktidarı kötüleyerek muhalefet  edilmez" diye seslenen Serdar Savaş, " İktidar problemi olduğu kadar muhalefet problemi de var? " ifadesini kullandı. Savaş Türkiye'nin başkanlık sisteminden parlamenter sisteme dönmesi gerektiğini de söyledi. (HABER MERKEZİ)