Maçoğlu: Sağlığım her gün iyiye gidiyor

Korona testi pozitif çıkan Dersim Belediye Başkanı Maçoğlu "Gün geçtiktçe sağlığımız daha iyiye gidiyor. Artık gündelik işlerimizi kendimiz görüyoruz" dedi. Maçoğlu, maskesiz sokağa çıkılmamasını istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü testi pozitif çıktığı için bir süre hastanede tedavi altına alınan Dersim Belerdiye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Maçoğlu yaptığı açıklamada, 2 Haziran'da öksürük ve halsizlik şikayetleri ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne başvurduğunu ve yapılan testler soncu Covid-19 testinin pozitif çıktığını anımsattı. Hastanede Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda tedavisinin tamamlandığını belirten Maçoğlu, "Sağlık durumumun iyiye gitmesi üzerine evimde tedavime devam edilmesi kararı verildi" dedi.

Sağlığının her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Maçoğlu, "Evde benim ve ailemin tedavisi devam ediyor ve gün geçtikçe sağlığımız daha iyiye gidiyor. Artık gündelik işlerimizi kendimiz görüyoruz. Bu süreçte sağlığımızla yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, bizleri arayıp soran herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Vatandaşları maskesiz sokağa çıkmamaları konusunda uyaran Maçoğlu, herkesin maske takması ve sosyal mesafe kuralına uyarak günlük işlerini yapmaları gerektiğini hatırlattı. (AA)