Erdoğan, Küçük Çamlıca Korusu'nda piknikçileri ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçük Çamlıca Korusu'nda vatandaşlarla sohbet etti. Koruda piknik yapan aileleri de selamlayan ve çocuklara oyuncak hediye eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı'daki konutuna geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne geçerek, Tekirdağ'da düzenlenen “Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi”ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü'nden ayrılarak yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'nde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Erdoğan Çamlıca Kulesi'ndeki incelemelerinin ardından Küçük Çamlıca Korusu'nda vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Erdoğan'ın fotoğrafını çeken vatandaşlar sosyal mesafe kuralını ihlal etti. Koruda piknik yapan aileleri selamlayan ve çocuklara oyuncak hediye eden Erdoğan, daha sonra yeniden Kısıklı'daki konutuna geçti. (HABER MERKEZİ)