Metin Feyzioğlu: Paylaşmaz olaydım o fotoğrafı

Metin Feyzioğlu'ndan Anıtkabir fotoğrafı açıklaması: "Paylaşmaz olaydım o fotoğrafı. Kötü niyet yok. Anıtkabir fotoğrafını paylaştıktan sonra bunu silmeyi de içime sindiremedim."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, baro başkanlarının Ankara'ya girişlerinin engellendiği sırada Anıtkabir'den fotoğraf paylaşması hakkında 'paylaşmaz olaydım' dedi. Feyzioğlu, sırtlarını dönerek kendisini protesto eden baro başkanları için de, "İnsan en yakınındakine kızar" yorumunu yaptı.

CNN Türk yayınında konuşan Metin Feyzioğlu, böyle bir ziyaret yaparsa protesto edileceğini bilerek mi gittiği yönündeki soruyu da şöyle yanıtladı:

"Gitmem görevimdi. Hepsi tarafından değil bir kısmı tarafından protesto edildim. Elbette bana kızacaklar. Ben birlik başkanlarıyım, en yakınlarındaki kişiyim. İnsan en yakınındakine kızar. O bakımdan tabi ki bana kızmak isteyeceklerdi ve bu onların hakkı. Ankara'nın belki son yıllarda gördüğü en şiddetli yağmurda, fırtınada zorunlu beklemeye zorunlu kılsanız. Benim de ne yaptığımı o hengamede bilmeleri mümkün değildi. Ben son derece haklı ve hoş gördüm.

.

İçeriden çok yakın arkadaşlarım da var geceyi onlarla birlikte dayanışma içerisinde geçiren. Parantez içinde söyleyeyim. O arkadaşlarımız da yürüme fikrine yakın olmayanlar. Yani yürümeyip polis önlerini kestiği için arkadaşlarımızla dayanışmaya gidenler. Hatta içlerinden birkaç arkadaşım 'Gelme seni protesto edecekler' dedi. Ben de dedim ki 'Haklarıdır beni protesto etmek. Etsinler. Ama yeter ki bu işi çözelim' dedim. Ben zaten oraya işi çözmüş gittim."

Baroların sırtını döndüğü başkan: Terörize ettinizBaroların sırtını döndüğü başkan: Terörize ettiniz

Herkes terörist, ben kahraman avukat!Herkes terörist, ben kahraman avukat!

Akşener ve Yavaş'tan baroları ziyaretAkşener ve Yavaş'tan baroları ziyaret

Mansur Yavaş'tan baro başkanlarına çorba ve yağmurlukMansur Yavaş'tan baro başkanlarına çorba ve yağmurluk

İzmir Barosu: Asla teslim olmayacağızİzmir Barosu: Asla teslim olmayacağız

Baro başkanlarının üzerine yürüdü: Malımın içindesinizBaro başkanlarının üzerine yürüdü: Malımın içindesiniz

CHP'den baroların engellenmesine tepki: Yargı tarihinde kapkara bir günCHP'den baroların engellenmesine tepki: Yargı tarihinde kapkara bir gün

Feyzioğlu: Baro başkanlarının yürüyüşüne izin verilmeliFeyzioğlu: Baro başkanlarının yürüyüşüne izin verilmeli

Başkanlığı haklılığa tercih edenlerBaşkanlığı haklılığa tercih edenler

Kendisini kayyım atayan Barolar Birliği BaşkanıKendisini kayyım atayan Barolar Birliği Başkanı

Direniş sonuç verdi: Baro başkanları yürüdüDireniş sonuç verdi: Baro başkanları yürüdü