İstanbul Adalet Sarayı’nda bir mahkeme karantinaya alındı

İstanbul Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bir kişide korona virüsü tespit edildi. Mahkeme hakimleri ve personel karantinaya alınırken duruşma salonunun kapısına, 'Mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır' yazısı asıldı. Bakırköy 5. İş Mahkemesi ise, “Evet karantina durumu vardı ancak şu an bitti. Çalışmalara devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü pandemisi tedbirleri kapsamında Mart ayında kapatılan adliyeler Pazartesi günü tekrar çalışmaya başladı. Adliyelerde duruşmaların başlamasından 2 gün sonra İstanbul 6. Tüketici mahkemesi ve Bakırköy 5. İş Mahkemesi karantina altına alındı.

İstanbul 6. Tüketici Mahkemesi’nde görevli bir memurun Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından mahkemenin 2 hakimi ve mahkeme personeli karantinaya alındı. Öte yandan Bakırköy 2. ve 8. Aile mahkemeleri ve 5. İş mahkemesinin de karantinaya alındığı öne sürüldü.

Bakırköy 2. ve 8. Aile mahkemeleri; “Bizim haberimiz yok. Tam kadro çalışıyoruz” diyerek iddiaları reddederken, 5. iş mahkemesi ise, “Evet karantina durumu vardı ancak şu an bitti. Çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler adliye karantina korona