Kayyımdan ücretsiz polislik sınavı kursu

Batman Belediyesi, kentte polislik sınavları için ücretsiz eğitim başlattığını duyurdu. Batman Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz görevden alınarak kayyım atanmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Batman Belediyesi kayyımı, polislik sınavları hazırlıkları için ücretsiz eğitim başlattı. Belediyenin ücretini karşılayacağı sınava hazırlık eğitimleri için ise adres olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) gösterildi.

Belediyenin internet sitesinde yer açıklamada, "BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu), POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), PAEM (Polis Amirleri Eğitim Merkezi) ve Spor Liselerine hazırlık yapmak isteyen öğrencilere ücretsiz kurs hizmeti verecek. Kendi imkânları ile BESYO, POMEM, PAEM ve Spor Liseleri sınavlarına hazırlanma imkanı olmayanlara yönelik ücretsiz kurs hizmeti verecek olan Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurslarda covid-19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına göre çalışmalarını yürütecek" denildi.

İçişleri Bakanlığı 23 Mart'ta HDP’nin Batman ve Diyarbakır’ın Ergani, Eğil, Lice, Silvan belediyelerinin yanı sıra Bitlis Güroymak, Iğdır Halfeli ve Siirt Gökçebağ belediye başkanlarını görevden uzaklaştırarak yerlerine kayyım atadı. (MA)

Kayyımın ilk işi Kürtçeyi kaldırmak olduKayyımın ilk işi Kürtçeyi kaldırmak oldu

Etiketler HDP kayyım Batman