Yasağa uymayan 90'lık sürücü kaza yaptı: Ehliyetini alın

Edirne'de 90 yaşındaki Ali Uluboy, su almak için arabasıyla trafiğe çıktı. Uluboy kısa süre sonra kaza yapıp yaralandı. Kardeşi, "Daha önce de kazalar yaptı. Ehliyetinin alınmasını istiyoruz. Biz ehliyetini isteyince bize kızıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Edirne'de, korona virüsü (Covid-19) kapsamında 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen su almak için aracıyla trafiğe çıkan 90 yaşındaki sürücü geçirdiği kazada yaralandı.

Ali Uluboy'un (90) kullandığı 10 HK 146 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Abdi İpekçi Caddesi'nde aydınlatma direğine çarptı.

Kazada yaralanan Uluboy araçtan çıkarak yolun karşısındaki otobüs durağına kadar yürüdü, bu sırada fenalaşan sürücü yere düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Fotoğraf: Cihan Demirci - AA

'EHLİYETİNİN ALINMASINI İSTİYORUZ'

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Uluboy ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen sürücünün kız kardeşi Hayriye Tetik, ağabeyinin tek başına yaşadığını belirterek, "Su almaya çıktığını söylüyor. Daha önce de kazalar yaptı. Ehliyetinin alınmasını istiyoruz. Biz ehliyetini isteyince bize kızıyor" dedi. (AA)