Zeydan Karalar: İnşallah Adana Demirspor Süper Lig'e çıkar

Zeydan Karalar gündeme ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sporla yakından ilgilenen Karalar, "İnşallah Adanamızın iki güzide takımı hem Adanaspor hem de Demirspor Süper Lige çıkar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gündeme dair açıklamalar yaptı. Salgının başlamasıyla birlikte eve 4-5 saat daha erken gelebildiğini, ailesine ve hobilerine zaman ayırabildiğini söyleyen Karalar, “Başkanlığı 2 dönem yapmak istiyorum, 3’üncüyü bilemem. Yaptığım işi sonuna kadar götürmek istiyorum" dedi.

2010'da CHP Adana İl Başkanı, 2014'te ön seçimle aday gösterildiği Seyhan'da Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlığını iki dönem sürdürmeyi hedefliyor: “Amacım Adana'da iyi bir belediye başkanı olmak. Adana'yı büyük köy olmaktan çıkarıp iyi bir noktaya getirmek. Şu an ikinci dönemi de yapmak istiyorum ancak üçüncü dönem olur mu artık onu bilemem.”

Sözcü'ye konuşan Karalar, şu anda belediyenin durumu iyi olmadığı için istihdam taleplerini karşılayamadıklarını hatırlatarak “Belediye müthiş bir sıkıntı içindeyken bunu karşılayamayız ama o günler de gelecektir” ifadesini kullandı.

Hobilerinin başında futbolun geldiğini belirten Karalar, gençliğinde Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu ‘Sarı Fırtına' lakaplı Metin Tekin'e benzetildiğini söyledi:

"Özellikle çok hızlı ve fuleli oluşumu benzetirlerdi. Elbette Metin değildik, olsaydık zaten Beşiktaş'ta oynardık. Ayaklarım yer tuttuğu sürece futbolu ve yüzmeyi bırakmama kararındayım…"

Çocukluğundan bu yana Beşiktaş ve Adana Demirspor taraftarı olduğunu belirten Karalar, “Beşiktaş'ın maçı olduğu zaman kaçırmazdım ama belediye başkanı olduktan sonra eskisi kadar vakit bulamıyorum. 10 sene önce programımı ona göre yapardım. Şimdi maç saatlerinde ya bir toplantıda ya da kıydığımız bir nikahta oluyoruz. İnşallah Adanamızın iki güzide takımı hem Adanaspor hem de Demirspor Süper Lig'e çıkar" dedi.