Davutoğlu'ndan Rakel Dink'e telefon

Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Hrant Dink vakfı ve Rakel Dink’e gönderilen tehdit mesajları üzerine, Rakel Dink’i telefon ile aradı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, mail yolu ile Hrant Dink Vakfı ve Rakel Dink’e ölüm tehditleri mesajlarının gönderildiğinin açıklanması üzerine, Rakel Dink’i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Davutoğlu, Dink’e, maruz kaldıkları tehdit mesajlarını öğrenince çok üzüldüğünü, bu gibi olayların, hukukun üstünlüğü ve işlevsel demokratik yapı ile çözüme kavuşacağını vurgularken, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da Rakel Dink ile görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Rakel Dink, Davutoğlu ailesine temennileri için teşekkür etti.

Bu arada Gelecek Partisi de resmi tıwiter hesabından, hem vakıfa hem de Rakel Dik’e yönelik tehdit mesajlarını kınadıklarına dair bir bildiri yayınladı. (HABER MERKEZİ)

Rakel Dink'e ve avukatlara ölüm tehdidiRakel Dink'e ve avukatlara ölüm tehdidi

Babacan: Rakel Dink'i ve arkadaşlarını yalnız bırakmayacağızBabacan: Rakel Dink'i ve arkadaşlarını yalnız bırakmayacağız

Mithat Sancar: Kötülük odaklarına karşı Dink Vakfı’nın yanındayızMithat Sancar: Kötülük odaklarına karşı Dink Vakfı’nın yanındayız