Kardeşten 'Demirtaş Bakkaliyesi' tweet'i

Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş'tan 'Demirtaş Bakkaliyesi' tweet'i: "Yönetim kurulu başkanı Nurettin’di, ki camda adı yazar. Selo o zamanlar denetleme kurulundaydı."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP'nin önceki dönem eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Demirtaş Bakkaliyesi'ni anlattı.

Ailesine ait bakkal dükkanı önünde Selahattin Demirtaş'ın çocukluk fotoğrafını paylaşan Süleyman Demirtaş, "Demirtaş Bakkaliyesi. Yönetim kurulu başkanı Nurettin’di, ki camda adı yazar. Selo o zamanlar denetleme kurulundaydı. Sonra başkan oldu. Ben de icra kurulu başkanı gazıyla sabahları açan, akşamları da kapatandım. Anahtar bendeydi, havam vardı yani :))" diye yazdı.

Süleyman Demirtaş, "Sonra bakkala ne oldu?" diyen bir takipçisine ise, "Sonra @kocholding'den Ali diye bir arkadaş geldi. Migros diye bir market açacaz dedi. Rica etsek kapatırmısınız dedi. Gençti, girişimciydi kıramadık. Kapattık." yanıtını verdi.

Selahattin Demirtaş'ın Süleyman Demirtaş dışında Nurettin, Bahar, Şadiye, Nurcan, Aygül isimlerinde beş kardeşi daha var.