İYİ Parti: Çöp dökmeye çıkan gence bekçi dayağı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Etimesgut'ta çöp dökmeye çıkan bir gencin ve ailesinin bekçiler tarafından öldüresiyle dövüldüğünü anlattı. Öztürk, gencin ailesine biber gazı sıkıldığını, astım hastası babasının göğsüne ayakkabıyla basıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Etimesgut'ta çöp dökmek için sokağa çıkan bir gencin ve ailesinin önce iki bekçi ardından da takviye olarak gelen polisler tarafından dövülerek gözaltına alındığını açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Yetkin Öztürk, ailenin 12 yaşındaki çocuğunun da karakola götürüldüğünü ve ifadesinin alındığını söyledi.

Yetkin Öztürk'ün paylaşımları şöyle:

Bir aile düşünün,hayatları boyunca adliye, karakol ile işleri olmamış. Sokağa çıkma yasağı olduğu gün, Serkan kardeşimiz çöp dökmeye iniyor. İşte bu inişle hayatları kararıyor... Etimesgut’ta görevli iki BEKÇİ arkadaş, apartmandan içeri girmek üzere olan gence hesap soruyor. Niye dışardasın? Cevap net; pijamalı genç “çöp döktüm” diyor. Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan gence bir anda vatan haini muamelesi yapılıyor.

Baba astım hastası, anne ve 12 yaşındaki kardeş yalvarıyor ağabeyimi bırakın diye. Heybetli ve tecrübeli BEKÇİ'miz aileye çok yakından biber gazı sıkıp, oğullarını jopla evinin önünde öldüresiye dövüyor. Babanın göğsüne ayakları ile basıp teslim alıyorlar.

Komşular feryat içinde... Polis ve BEKÇİ takviyesi ile 20 kişilik ekip ters kelepçe ile aile karakola götürülüyor. Kontrol için hastaneye götürülen Serkan ve ailesi ters kelepçe ile doktor tarafından muayene ediliyor!

Gergerlioğlu: O kadar pervasızdılar ki amir beni korumaya çalıştıGergerlioğlu: O kadar pervasızdılar ki amir beni korumaya çalıştı

Karakol da kendilerine alenen terörist ifadesi defalarca kullanılıyor. Annenin namaz kılmasına bile izin verilmiyor. Sahur vakti su içmek isteyen aileye tuvalet lavaboları gösteriliyor. 12 yaşındaki çocuk yasal olmadığı halde tek başına ifadesi alınıyor.

İki saat sonra binanın kameralarının kayıt cihazları sökülüyor. Vee... Serkan ve kardeşinin psikolojileri inanılmaz derecede bozulmuş. 12 yaşındaki kardeşimin yüzüne bakamıyorum diyor. Serkan kardeşimiz Hakkari’de askerdeyken mayın patlıyor kulağında işitme sorunu var.

Serkan, ekmeğimi gözlerimle kazanıyorum diyor. Belediyede sayaç okuyan işçi. Ağlayarak rica ediyor, ben milliyetçi biriyim, bana terörist muamelesi yapıldı. İstediğimiz özür ve kimsenin bu muameleye maruz kalmaması. Kardeşim şuan çok kötü.

Serkan yalnız değilsin Büyük Ailen olarak yanındayız. Sesleri olmak için, Ankara Milletvekilimiz Ayhan Altıntaş, Etimesgut İlçe Başkanımız F.S. Mehmet Hamzaçebi ve yönetimi ile ziyaret ettik.

Sayın @suleymansoylu’dan ricamız şudur. Bu BEKÇİ zulmüne bir son verilsin. Yazıktır bu gençler vatan haini muamelesini hiç mi hiç hak etmiyorlar. Yazıktır bu gençler vatan haini muamelesini hiç mi hiç hak etmiyorlar." (HABER MERKEZİ)