CHP'den 19 Mayıs filmi: Bir umutla başlar

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Mayıs nedeniyle reklam filmi yayınladı. Filmde sık sık değişen eğitim sistemi, YKS tarihinin değiştirilmesi, işsizlik gibi sorunlara yer verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 'Bir Umutla Başlar' sloganıyla hazırladığı reklam filmini yayınladı. Filmde AK Parti iktidarı döneminde değişen eğitim sistemleri, YKS tarihinin iki kez değiştirilmesi, artan işsizlik rakamları gibi gençlerin sorunları ön plana çıkıyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu da reklam filmini kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: “Genç kardeşim; yokluğa, yoksulluğa, eşitsizliğe, sistemsizliğe, adaletsizliğe karşı senin sesinde, sözünde ve gözlerinde umut var. Birlikte kuracağımız mutlu yarınlar için sen yeter ki umut et. Çünkü 101 yıl önce olduğu gibi güzel bir gelecek daima bir umutla başlar”

Reklam filmi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nda yer verdiği "Daha çok çalışacağız. Daha az zamanda, daha büyük işler başaracağız" sözleri ile sona eriyor. (HABER MERKEZİ)