Ankara Valiliği: Alem yapan polisler görevden el çektirildi

Nisan ayında bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısı çiftlik evi kiralayıp parti yaptı. İnternette canlı yayınlanan görüntüler üzerine polislere görevden el çektirildi. Görüntüler basına yansıyınca Ankara Valiliği'nden 'Alem Yapan' başlıklı bir açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Valiliği, bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısının çiftlik evindeki parti görüntülerine dair açıklama yaptı. Valilik, görüntülerin nisan ayına ait olduğunu belirtti ve polislere soruşturma başlatıldığını, görevden el çektirildiklerini açıkladı.

Bugün basına yansıyan haberlerde, salgın tedbirlerinin uygulandığı nisan ayında iki polisin bir çiftlik evi kiraladığı ve parti yaptığı ortaya çıktı. Sosyal mesafe kuralına uyulmadığının görüldüğü görüntüler ise bir sosyal medya platformunda canlı yayınlandı. Görüntüler daha sonra valilik ve emniyetin üst makamlarına bildirildi.

Ankara Valiliği'nin "Bir Emniyet Müdür Yardımcısı ve Bir Komiser Yardımcısının Çiftlik Evinde Alem Yaptığı Konusuyla İlgili Basın Açıklaması" şöyle:

"Gölbaşı ilçesinde nisan ayı başında meydana gelen ve basına da intikal eden, bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısının çiftlik evinde alem yaptığı konusuyla ilgili olarak ilgililer hakkında derhal soruşturma başlatılarak Valiliğimizce 06.05.2020 tarihinde görev yerleri değişikliği yapılmış, soruşturma kapsamında görevden el çektirilme işlemi uygulanmıştır." (HABER MERKEZİ)