Cübbeli Ahmet Hoca: Rüyamda gördüm, darbe var

Rüyasında sokağa çıkma yasağı olduğunu ve askerlerin kendisini durdurarak kimlik sorduğunu anlatan Cübbeli Ahmet Hoca önümüzdeki dönemde darbe tehlikesi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muhalefet temsilcilerinin eleştirilerine 'darbe istiyorlar' diye karışılık veren iktidar kanadına Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den rüyalı destek geldi. Hadi Özışık'ın youtube kanalında soruları yanıtlayan Cübbeli Ahmet 6-7 ay önce bir rüya gördüğünü belirterek , "Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim, kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm. Allah muhafaza buyursun" dedi.

Cübbeli Ahmet şöyle konuştu:

"Tayyip Bey'in darbe söylentilerinden nemalandığını düşünmüyorum. Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var. Üç dört rüyam var ve dört beş yıllık süreç. Benim ilk bir gazetede çıkmıştı bu rüyam. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Bu bir gazetede yazıldı. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Yazım derken röportaj yapılmıştı benimle. Ben yine darbe tehlikesi görüyorum. FETÖ ve destekçileri değil. Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak. Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm için Allah muhafaza buyursun. (HABER MERKEZİ)