Vali, AK Partili başkanların toplantısını yönetti

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti'nin il, ilçe, gençlik ve kadın kolları ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıya başkanlık etti. Toplantı, Sur ilçesi İçkale'de bulunan valilik ek hizmet binasında gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı'nın yerine kayyım olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti'nin il ve ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile AK Partili belediye başkanlarının katıldığı toplantıya başkanlık etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplantı fotoğrafını sosyal medyada hesabından paylaşırken, "Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak ve İlçe Başkanlarının da katılımıyla düzenlenen video konferans görüşmesine başkanlık etti” ifadelerini kullandı.

Telekonferans yöntemiyle yapılan görüşmeyi Vali Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Serdar Budak'la birlikte yönetti. Vali Güzeloğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya, AK Parti Diyarbakır ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı da katıldı.Toplantıya ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden ihraç edilen HDP'li Zeyyat Ceylan yerine atanan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı. Toplantının içeriği ile ilgili bilgi verilmedi. (HABER MERKEZİ)