Kaftancıoğlu'na da Altun soruşturması açıldı

Evinin yakınındaki vakıf arazisine kaçak peyzaj düzenlemesi yaptığı iddia edilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili soruşturmaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dahil edildi. Daha önce CHP Üsküdar İlçe Başkanı'na soruşturma açılmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin yanındaki vakıf arazisine kaçak peyzaj düzenlemesi yaptığı iddiası üzerine açılan soruşturmalara CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da dahil edildiği öğrenildi.

Altun'un evinin fotoğraflanması iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma genişletildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, elde edilecek delilere göre yeniden değerlendirileceği kaydedildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet gazetesine, ‘Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı’na ait meskenin adres bilgilerini yayımladığı ve bu bilgilerin diğer yayın organlarıyla birlikte sosyal medya üzerinden sistematik olarak dolaşıma sokulduğu’ gerekçesiyle soruşturma açmıştı. (HABER MERKEZİ)

Fahrettin Altun'un kaçak yapıları yıkıldıFahrettin Altun'un kaçak yapıları yıkıldı

Fatmanur Altun: Minik bir pergola koydurmuştukFatmanur Altun: Minik bir pergola koydurmuştuk