Doktorun son mesajı: Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?

Korona virüsünden ölen İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde görevli doktor Yavuz Kalaycı'nın son mesajını bir meslektaşı şöyle paylaştı: "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?" Kalaycı'nın yoğun bakımda uyutulduğu sırada anne ve babasının da koronadan öldüğü öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü nedeniyle annesi, babası ve kardeşini kaybeden ve ardından kendisi de aynı hastalığa yakalanan doktor Yavuz Kalaycı'nın son mesajını bir meslektaşı paylaştı: "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?"

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı, korona virüsünden hastalandı. Durumu ağırlaşan 56 yaşındaki Kalaycı uyutulurken, önce babası, sonra annesin Covid-19 nedeniyle öldü. Kalaycı'nın kendisi de yaşam mücadelesini kaybetti.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır, sosyal medya hesabından ölüm haberini duyururken, Kalaycı'nın kardeşinin de korona nedeniyle öldüğünü belirtti. Nayır, "Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr.Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: ‘Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?" dedi ve evde sıkıldığını söyleyenlere "Siz hala evde sıkılıyor musunuz?" diye tepki gösterdi.

Bu paylaşım üzerine, sanatçı Haluk Levent, AHBAP Platformu'nu harekete geçirdi. Levent, "Yavuz Kalaycının eşi ve çocuklarıyla birlikteyim.

Hepinizin adına başsağlığında bulundum. Eşi 'Yavuz’un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağ olsunlar' dedi. Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız. Ve artık bizim de kızlarımız onlar. Merak etmeyin" diye paylaşım yaptı.