Haydar Baş'ın damadı Mustafa Er de öldü

Korona virüsü nedeniyle ölen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er de öldü. Mustafa Er'in korona virüsü yüzünden değil iç kanamadan öldüğü belirtildi. Haydar Baş'ın korona virüsü teşhisiyle tedavi gören eşi Ayşe Baş ise iyileşerek taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, 14 Nisan'da korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede ölmüştü. Haydar Baş'ın mide kanaması geçirerek habtaneye kaldırılan damadı ve Bağımsız Türkiye Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er de vefat etti. Mustafa Er'in iç kanama nedeniyle öldüğü açıklandı.

Karabük Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim üyesi olan Mustafa Er, Haydar Baş'ın ölümünün ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim.”

Haydar Baş’ın korona virüsü tedavisi gören eşi Ayşe Baş ise tedavi gördüğü hastaneden iyileşerek taburcu oldu. Baş’ın tüm testlerinin negatif çıktığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)