Vakıfların internet üzerinden yapacağı toplantılar da yasaklandı

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), korona virüsü tedbirleri gerekçesiyle internet aracılığıyla yapılan toplantılara da izin verilmeyeceğine dair vakıflara yazı gönderdi. Sosyal Demokrasi Vakfı, yazı nedeniyle bu akşam yapılacak konferansını iptal etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında vakıfların genel kurul ve toplantılarına izin verilmiyor.

Vakıfların internet üzerinden yapmak istedikleri toplantılar da korona virüsü gerekçesiyle yasaklandı.

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV), Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden gelen yazı nedeniyle bu akşam internet aracılığıyla yapılması planlanan konferansın iptal edildiğini duyurdu. Açıklamada, Vakıflar Müdürlüğü'nün yazısında her tür toplantının 1 Temmuz 2020'ye kadar durdurulduğunun tebliğ edildiği aktarıldı.

SODEV'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Vakıflar Müdürlüğü'nden gelen 09.04.2020 tarihli yazı ile vakıfların her türlü toplantılarının (sanal ortamda yapılacaklar da dahil olmak üzere) 01.07.2020 tarihine kadar durdurulduğu Vakfımıza tebliğ edilmiştir. Bu yazıya istinaden, bu akşam saat 21.00'de yapılacağını duyurduğumuz online konferans iptal edilmiştir." (HABER MERKEZİ)