Orduevleri sağlık çalışanlarına açıldı

Milli Savunma Bakanlığının kararıyla bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı. Karar kapsamında Selimiye Astsubay Orduevi, Deniz ve Hava harp okullarının misafirhaneleri ve Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda özel olarak sağlık çalışanlarına ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanları için bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler hizmet vermeye başladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından salgınla mücadele için alınan tedbirler kapsamında birlik, karargah ve kurumlara ziyaretçi alınmayacağı, orduevleri ve misafirhanelere, görevli personel ile mücbir sebepler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı. Uygulama ile İstanbul'da Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda sağlık çalışanlarına ayrıldı. Sağlık çalışanları uygulamadan yararlanmaya başladı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler sağlık orduevi korona