Korona virüsünden bir doktor daha öldü

Korona virüsü salgını nedeniyle bir sağlık çalışanı daha hayatını kaybetti. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nurettin Mutluergil’in korona virüsü nedeniyle vefat ettiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da bir özel hastaneden çalışan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nurettin Mutluergil, korona virüsü nedeniyle öldü. Mutluergil’in ölüm haberini, Kütahya Devlet Hastanesi’nde birlikte çalıştığı CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz duyurdu.

Şahbaz açıklamasında, “Acımız çok büyük. Kütahya Devlet Hastanesinde yıllarca birlikte çalıştığımız çok sevgili meslektaşım, abim, dünyada nadir bulunan dürüst, çalışkan insan göz doktoru Op. Dr. Nurettin Mutluergil Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Çok çok çok üzgünüm. Mekanı cennet, devri daim olsun. Allah ailesine, evlatlarına, sevenlerine güç kuvvet ve sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Nisan’da yaptığı açıklamada 601 sağlık çalışanının Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Koca’nın açıklama yaptığı gün İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü 67 yaşındaki Cemil Taşçıoğlu, açıklamadan 1 gün sonra ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feriha Öz vefat etmişti. (HABER MERKEZİ)