Oyuncu Şahan Gökbakar belediyelerin kampanyasına katılmış

Oyuncu Şahan Gökbakar, hesapları bloke edilen İBB ve ABB kampanyalarına bağışta bulunduğunu açıkladı. Gökbakar ayrıca film şirketi çalışanlarının evlerine gönderildiğini, maaşlarını aynı şekilde alacaklarını belirterek, "Beklentim kamu ve özel sektör işverenlerinin aynı şekilde davranması" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgınıyla mücadele için İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyelerinin bloke edilen bağış kampanyasına katkıda bulunduğunu açıkladı.

Gökbakar bağış makbuzlarını da rakamı kapatarak Instagram'dan paylaştı. Gökbakar, "Bu süreçte kendi sağlığını tehlikeye atarak 7/24 gorev yapan, tüm bilim kuruluna, profesöründen doçentine, pratisyenine tüm doktorlara, sağlık çalışanları ve sağlık emekçilerine de teşekkür ederim. Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm Sağlık Bakanlığı'na kolaylıklar dilerim. Bizim de bir katkımız olsun sizlere. Ayrıca hayatımın büyük bölümünü geçirdiğim Ankara'ya ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de bir katkımız olsun ailecek. Hepimiz aynı gemideyiz" notunu yazdı.

FİLM ŞİRKETİ ÇALIŞANLARI MAAŞLARINI ALACAK

Salgın nedeniyle film şirketi ve evinde çalışan tüm arkadaşlarını 18 gün önce evlerine yolladıklarını ve bu süreçte maaşlarını da aynı şekilde alacaklarını söyleyen Gökbakar, Instagram'dan yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Beklentim kamu ve özel sektör işverenlerinin aynı şekilde davranması. Böylece çalışmak zorunda olan herkes evinde sağlıkla ve kaygı duymadan kalabilir. Bir de madem bu şehirde yaşayan bir aileyiz dedik eşim Selin Gökbakar ile bizimde ihtiyaç sahipleri için çorbada ufak bir tuzumuz olsun. Hepimiz aynı gemideyiz." (HABER MERKEZİ)