Uzmanlarla 'sanal hastane' hizmeti

Prof. Dr. Nebahat Bulut, hastanelerdeki yoğunluğu hekimlerin iş yükünü hafifletmek için sosyal medya hesabından hasta ve hasta yakınlarına yardımcı olmaya başladı. Bulut, takipçilerini çeşitli alanlardaki uzman meslektaşlarına da yönlendiriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüyle mücadele sürecinde birçok alanda eş ve etkinlikler dijital ortamda yürütülürken, hekimler de sosyal medya hesapları üzerinden hasta ve hasta yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Anestezist Algoloji uzmanı Prof. Dr. Nebahat Bulut, hastanelerdeki yoğunluğun ve hekimlerin iş yükünün artması üzerine twitter hesabından şu mesajı paylaştı: "SANAL HASTANE’ye Hoşgeldiniz! Bu mesajın altında sosyal medyada rastladığım, salgın sürecinde genel tababet/ uzmanlığı ile ilgili olarak vatandaştan gelen soruları cevaplayan meslektaşlarımı ekleyeceğim. Lütfen acil olmayan durumlar için hastanelere gitmeyelim, evde kalalım."

Prof. Dr. Bulut, devamında da çeşitli alanlardan uzmanların adreslerini eklediği mesajlar paylaşarak, takipçilerini sorularını iletmek üzere yönlendirdi. (HABER MERKEZİ)