Öğretmenler 65 yaş üstüyle konuşacak

Milli Eğitim Bakanı Selçuk mille eğitim müdürleriyle toplantı yaptı. Selçuk, öğretmenlerin büyüklerle konuşarak evde kalmalarına destek olmalarının sağlanacağını belirtti

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların evde kalmaları konusunda destek sağlayacağını söyledi.

Bakan Selçuk, 81 ilin milli eğitim müdürleri ile telekonferansla toplantı yaptı. Öğretmenlerden ve eğitim yöneticilerinden öğrencilerin ve toplumun yararına faaliyetlerde yer almak için görevlendirilmeleri yönünde çok sayıda talep aldıklarını belirten Bakan Selçuk, eğitimcilere ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde ortaya koydukları sorumluluk yaklaşımı için teşekkürlerini iletti.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve alandaki uzmanların korona virüsü salgınının kontrol altına alınması konusunda önümüzdeki 2 haftanın önemine dikkat çektiğini ifade eden Bakan Selçuk, bu dönemde özellikle 65 yaşını aşmış büyüklerimizin evden çıkmamalarına destek için yapılan çalışmaların ülke çapında sistemli bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Bakan Selçuk, okul müdürlerinin muhtarlarla iletişim kurarak 65 yaşından büyüklerin ihtiyaçlarının karşılanması ve öğretmenlerin büyüklerle konuşarak evde kalmalarına destek olmalarının sağlanacağını belirtti. (DUVAR)