Taşçıoğlu: Virüs kuvvetli, babam kuvvetli

Türkiye'de korona virüsüne yakalanan ilk sağlık çalışanı Prof. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu, babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı: Şu an babamın entübe durumu devam etmekte. Virüs kuvvetli, babam kuvvetli. Savaş devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüne yakalanan İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu'nun tedavisi sürüyor. Prof. Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşcıoğlu, babasının son durumu hakkında açıklama yaptı.

Onur Taşcıoğlu, "Babam hakkında önemli bir değişiklik olmadıkça bilgilendirme yapmamın gerek olmadığını düşünüyorum. Yorum yapmadığım zaman bilin ki stabil durumdadır. Şu an babamın entübe durumu devam etmekte. Virüs kuvvetli, babam kuvvetli. Savaş devam ediyor. Fakat zor bir süreç” ifadelerini kullandı. Daha sonra babasının fotoğrafını paylaşan Taşçıoğlu "Kalk ayağa be baba!!! Görmüyor musun bu kadar sevenin var... Daha yetiştireceğin binlerce öğrencin, iyileştireceğin binlerce hastan var. Bizim için o güzel yüzünü tekrar göster bize. Tekrardan o renkli fularlarını tak ve çık karşımıza. Dimdik ve daha güçlü. Sakın pes etme!!!" dedi.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, 16 Mart'ta hastalık semptomlarını gösterdiği için karantinaya alınmıştı. Daha sonra yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Taşçıoğlu, Türkiye'de virüsü yakalanan ilk sağlık çalışanı. (HABER MERKEZİ)