İlaç firması sahibi kızgın: Ünlüler bu kadar mı cahil olur?

Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seray Sever, Demet Şener ve Seren Serengil gibi ünlü isimlerin reklamını yaptığı ilacı üreten firmanın sahibi Cüneyt Alacacı kendilerinden habersiz hareket edildiğini söyledi. Alacacı, "Ünlüler bu kadar mı cahil olur? Biz bu reklamları yapan şirketten davacı olduk, adaletin huzurunda cevap verecekler" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Magazin ünlülerinin 'korona virüsü salgınına iyi geliyor' diyerek reklamını yaptığı bir ilacı üreten firmanın sahibi, kendilerinden habersiz hareket edildiğini açıkladı ve davacı olacaklarını söyledi.

Aralarında Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seray Sever, Demet Şener ve Seren Serengil gibi ünlü isimler bir vitaminin reklamını yapmış, üründe talep patlaması yaşanmıştı. Uzmanların ve yetkili kuruluşların önerdikleri arasında yer almayan bir ilacın reklamını yapılması tepki toplamıştı. Birgün'de yer alan habere göre, söz konusu ilacı üreten firmanın sahibi Cüneyt Alacacı, henüz piyasaya çıkmayan ilacın reklamını yapanlar için "Ünlüler bu kadar mı cahil olur? Biz bu reklamları yapan şirketten davacı olduk, adaletin huzurunda cevap verecekler" dedi. (HABER MERKEZİ)