Hastasından virüs kapan doktor yoğun bakımda

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde görevli 30 yıllık göğüs cerrahisi uzmanı Dr. Selçuk Köse, korona virüsü nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor. Köse'ye virüsün hastasından bulaştığı ileri sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde göğüs cerrahı olarak çalışan Dr. Selçuk Köse'nin, yeni tip korona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü duyuruldu.

NTV'nin haberine göre, doktor arkadaşlarıyla kurdukları müzik grubuyla organ bağışı kampanyalarına destek de veren Selçuk Köse'nin tedavisi, yoğun bakımda sürüyor. Haberde, Köse'ye virüsün bir hastasından bulaştığı öne sürüldü.

Köse için ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan bir ilacın bulunması için çağrıda bulundu. Çağrının ardından virüs tedavisinde etkili olduğu öne sürülen 'Favipiravir' adlı ilacın kullanımına başlandı.

Köse'nin eski eşi Filiz Gültekin yaptığı açıklamada, “Selçuk hep insanlara faydalı olmayı seçti. Kanser hastalarının göğüs sorunlarını gidermek için yoğun mesai harcadı. Mesaisinin ardından konserler vererek organ bağışını destekledi. Yaptığı iyiliklerin karşılığını alıyor. İlaca olumlu tepki vermesi sevindirici” dedi.