Fatih Tezcan hakkında yakalama kararı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kendisine sosyal medyadan hakaret eden Fatih Tezcan'dan şikayetçi olmuştu. Fatih Tezcan hakkında yakalama kararı verildi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kendisine sosyal medyadan 'Çakal, alçak, namusun varsa, şerefin varsa, iftiracı' gibi sözlerle hakaret eden hükümete yakın gazeteci Fatih Tezcan hakkında şikayetçi olmuştu.

Savcılık tarafından çağrılmasına rağmen ifade vermeye gitmeyen Fatih Tezcan hakkında yakalama kararı çıkartılması talep edildi. Savcılığın yakalama talebini değerlendiren Malatya Sulh Ceza Hakimliği; savunmasının alınması için Tezcan hakkında yakalama kararı çıkartılmasına karar verdi.

Ağbaba, yakalama kararını Twitter hesabından şöyle duyurdu: "Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerine her fırsatta hakaret eden Fatih Tezcan hakkında, şikayetimiz üzerine yakalama kararı verildi. Kendisini sokakta görmek gibi bir talihsizlik yaşarsanız, yetkililere bir Alo demenizi rica ediyorum."

Fatih Tezcan geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımda; "Ve bu Veli Ağbaba bana saçmasapan bir bahaneyle dava açmış işimi gücümü bırakıp mahkemeye gidip ifade vermem gerekiyor öyle mi?!" demişti.