Burak Akkul yoğun bakımda, Seda Akkul karantinada

Korona virüsüne yakalanan Burak Akkul yoğun bakıma, eşi Seda Akkul da karantinaya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çok Gezenti programın sunucusu gazeteci Burak Akkul, korona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Akkul'un eşi Seda Akkul da karantinaya alındı.

Korona virüsü testi pozitif çıkan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, durumu fenalaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Eşinin durumunun ağırlaştığını öğrendiği için sinir krizi geçiren Seda Akkul ise kusma ve baş ağrısı şikâyetlerinden dolayı karantinaya alındı.

‘BURAK AKKUL ÖLDÜ HABERLERİNİ ÇIKARANLAR VİCDANDAN YOKSUN’

Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Arslan sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile son durumu anlattı: "Merhaba. Ben Burak Akkul'un kayınbiraderiyim. Seda Akkul'un abisi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği, mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak'la ilgilendikleri bilgisini aldım.

Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var. Bu gibi ‘Burak Akkul vefat etti, Burak öldü’ gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz.

Seda, Corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı." (HABER MERKEZİ)