Canlı yayında 'Alo 184' testi: Hastaneye gidin

Didem Arslan Yılmaz, test etmek için canlı yayında korona virüsü için danışma hattı olarak tayin edilen ALO 184 hattını aradı. Telesekreter'in "Korona virüs şüphesiyle mi aradınız?" sorusuna evet yanıtı veren Didem Arslan Yılmaz "Ateşiniz var mı, öksürüyor musunuz?" gibi sorularının hepsine de evet yanıtı verdi. Telesekreter "En yakın sağlık kurumuna başvurmalısınız" diyerek Yılmaz'ı hattan düşürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Haber Türk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında korona virüsüne yakalandığından şüphelenen hastaların nasıl hareket etmesi gerektiği konuşuldu.

Didem Yılmaz, yeni dönemde korona virüsü için danışma hattı olarak tayin edilen ALO 184'ü canlı yayında aradı. Telefon çaldı ve telesekretere bağlandı. Telesekreter "Aramanız koronavirüs hastalığıyla ilgili mi? Kendinizde ya da yakınınızda hastalık belirtisi olduğunu düşünüyor musunuz? Ateşiniz var mı? Nefes alıp verme zorluğunuz var mı? 18 yaşından büyük müsünüz?" sorularını sordu. Didem Aslan Yılmaz tüm sorulara evet yanıtını verdi.

Telesekreter "Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kurumuna başvurmalısınız" diye yanıt verip Didem Arslan Yılmaz'ı hattan düşürdü.