İktidar ve muhalefetten İdlib için başsağlığı mesajları

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İdlib'deki hava saldırısında hayatını kaybeden askerler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hatay Valisi Rahmi Doğan, Suriye ordusunun İdlib'de gözlemci olarak görev yapan askerlere düzenlediği hava saldırısında 22 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırı haberinin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Hatay Valimizden gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah Mehmetçiğimizi korusun" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Twitter hesabından açıklama yaptı. Akşener, "Türk Milleti'nin başı sağ olsun! Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib'deki vatan evlatlarımıza saldırısında #ŞehitlerimizVar. Vatan için Şehadete eren kahramanlarımıza Cenabıhak'tan rahmet diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin" dedi.

Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınlayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Türkiye, milli güvenliği için çok haklı bir mücadele veriyor. Etrafımızdaki her gelişme bu mücadelenin ne kadar zorunlu olduğunu tekrar tekrar gösteriyor" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)